Αποτρίχωση με Λεϊζερ Αλεξανδρίτη Motus Ax και Πες Αντίο στην Ανεπιθύμητη Τριχοφυία Τώρα!

Ο όρος αποτρίχωση αφορά οποιαδήποτε διαδικασία απομάκρυνσης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Υπάρχουν πολλές μέθοδοι αποτρίχωσης όπως για παράδειγμα ξύρισμα, κερί, χρήση ειδικής κρέμας, κλωστής και πολλές άλλες. Οι τεχνικές αυτές είναι προσωρινές γιατί οι τρίχες επανεμφανίζονται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και πολλές φορές η κατάσταση χειροτερεύει, με αύξηση και ενδυνάμωση της τριχοφυΐας.

Μόνιμη λύση στον τομέα της αποτρίχωσης αποτελεί το Laser Αλεξανδρίτη και η χειρολαβή Moveo για μια εντελώς ανώδυνη θεραπεία που εξαλείφει τις τρίχες άμεσα και μόνιμα, σε περιορισμένο αριθμό συνεδριών!

Πώς λειτουργεί η λέιζερ αποτρίχωση;

Το ιατρικό μηχάνημα αποτρίχωσης που χρησιμοποιούμε στο Dermalaser Beauty Lounge, είναι λέιζερ Αλεξανδρίτη 3ης γενιάς το οποίο εκπέμπει στα 755nm, το ιδανικό μήκος κύματος για την μελανίνη. Η στοχευμένη ακτινοβολία κατευθύνεται στα μελανοκύτταρα της τρίχας, απορροφάται επιλεκτικά από τη μελανίνη στη ρίζα, με απώτερο σκοπό να καταστρέψει θερμικά τον θύλακα της, χωρίς όμως να επηρεάσει τους γύρω ιστούς του. Χάρη στο μηχανισμό ψύξης του συστήματος με κρύσταλλο από ζαφείρι, επιτυγχάνεται η ανώδυνη θεραπεία αλλά και η απόλυτη προστασία της επιδερμίδας!

Τι πρέπει να προσέξω πριν και μετά την εφαρμογή του λέιζερ;

Πολύ σημαντικό είναι να μην έχει προηγηθεί έκθεση στον ήλιο 48 ώρες πριν τη συνεδρία και να έχει παρέλθει διάστημα 2 εβδομάδων από τυχόν εφαρμογή αποτρίχωσης με κερί. Επίσης επιβάλλεται να έχει σταματήσει η χορήγηση οποιουδήποτε φαρμάκου που προκαλεί φωτοευαισθησία. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας στο Dermalaser Beauty Lounge συστήνει ξύρισμα 1 ημέρα πριν την θεραπεία στη περιοχή που θα εφαρμοστεί το λέιζερ. Επίσης 48 ώρες μετά τη θεραπεία απαγορεύεται αυστηρά η έκθεση στον ήλιο και η απολέπιση της περιοχής.

Η αποτρίχωση με λέιζερ έχει πλέον κατακτήσει την πρώτη θέση στις επιλογές όσων επιθυμούν μόνιμη αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.

Πείτε αντίο στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα τώρα και κλείστε ένα δωρεάν συμβουλευτικό-δοκιμαστικό ραντεβού με το εξειδικευμένο προσωπικό μας!