Σχετικά με το Dermalaser Beauty Lounge

Το DermaLaser Beauty Lounge είναι ένας επαγγελματικός χώρος ομορφιάς και χαλάρωσης στο Παραλίμνι με εξειδίκευση στην αποτρίχωση λέιζερ Αλεξανδρίτη και στις θεραπείες προσώπου και θεραπείες σώματος.

Το DermaLaser Beauty Lounge δημιουργήθηκε με αυστηρές προδιαγραφές τον Ιανουάριο του 2018 βασισμένο στην πολυετή εμπειρία στο τομέα της Ιατρικής Αισθητικής και του Laser και αποτελεί ένα εξειδικευμένο κέντρο για μη επεμβατικές θεραπείες.

Το πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ και οι πολύωρες εκπαιδεύσεις στις κλινικές Lynton της Αγγλίας ως επίσης και τα εξειδικευμένα ιατρικά σεμινάρια στην Ιταλία από την εταιρεία DEKA μας πρόσφεραν τις γνώσεις και την εξασφάλιση του τίτλου Laser Specialist. Έχουμε επίσης εκπαιδευτεί από την Ισραηλινή εταιρεία TAV Tech αποκλειστικά στην τεχνολογία Jetpeel που είναι παγκοσμίως πρωτοποριακή προσέγγιση στην περιποίηση του δέρματος. Έχοντας τη γνώση και την πείρα, στόχος μας είναι η αξιόπιστη παροχή υπηρεσιών τελευταίας τεχνολογίας και υψηλών προδιαγραφών, αντιμετωπίζοντας την κάθε θεραπεία ξεχωριστά και εξατομικευμένα σε ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον.

Πρωταρχικός στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση και επίτευξη του μέγιστου βαθμού αποτελεσμάτων για αυτό το λόγο είμαστε εξοπλισμένοι με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα. Ο εξοπλισμός και τα υλικά που χρησιμοποιούνται για όλες τις θεραπείες κατέχουν τις πλέον υψηλές προδιαγραφές και όλες τις Ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις αλλά και την απόλυτη έγκριση FDA.

Γιατί να επιλέξουμε το Dermalaser Beauty Lounge;

Γιατί παρέχουμε υψηλού επιπέδου μοναδικές θεραπείες με υπευθυνότητα, ασφάλεια, και ανθρώπινο πρόσωπο όμως παράλληλα με επαγγελματισμό. Αυτό επιτυγχάνεται με την χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας και του ορθά καταρτισμένου προσωπικού του κέντρου.

Γνωστοποιούμε τις εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε σε υλικά και τεχνολογικό εξοπλισμό κατά συνέπεια είναι πολύ εύκολο με μία απλή έρευνα στο διαδίκτυο οποιοσδήποτε να μπορεί να ενημερωθεί  άμεσα και να συγκρίνει.

Απασχολούμε εξειδικευμένο προσωπικό που έχει εκπαιδευτεί σε Κύπρο, Αγγλία, Ιταλία και μόνιμα συνεχίζει να εκπαιδεύεται σε πολύωρα σεμινάρια και να ελέγχεται συστηματικά για την επάρκειά του.

Υπηρεσίες που προσφέρονται