fbpx

Αφεθείτε στην πολυτέλεια της περιποίησης του δέρματος σας

Ζήστε την απόλυτη εμπειρία αποτρίχωσης με τα κορυφαία ιατρικά λέιζερ μας της Ιταλικής εταιρείας DEKA, τα πιο προηγμένα και ακριβά στην Ευρώπη. Η τεχνολογία μας εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα σε λιγότερες επισκέψεις, αντιμετωπίζοντας χωρίς πόνο κάθε τύπο δέρματος , χρώμα και υφή τρίχας ακόμα και το Καλοκαίρι

WHY CHOOSE US?

Άκρως έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό

Νεότερη, πρωτοποριακή τεχνολογία

Ανώδυνες, χαλαρωτικές και ανακουφιστικές θεραπείες

Ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον

AGAIN PRO

Το AGAIN PRO της ιταλικής εταιρείας DEKA είναι μια προηγμένη πλατφόρμα με αυξημένη ισχύ, ταχύτητες θεραπείας και νέους παλμούς σχεδιασμένους για ανοιχτόχρωμες και λεπτές τρίχες. Το ευέλικτο αυτό σύστημα χρησιμοποιεί 775nm λέιζερ  Αλεξανδρίτη και 1064 nm λέιζερ Nd:YAG για να προσφέρει αξιόπιστες και οικονομικές θεραπείες για όλους τους τύπους δέρματος και τρίχας. Ο χρόνος θεραπείας μειώνεται κατά 50%, με την βελτιωμένη απόδοση και την ποικιλία χειρολαβών  καθώς και την υψηλότερη ισχύ του συστήματος. Το λέιζερ AGAIN PRO αντιμετωπίζει τόσο τις σκούρες όσο και τις ανοιχτόχρωμες, λεπτές τρίχες, συμπεριλαμβανομένων ευαίσθητων περιοχών, χάρη στους σύντομους παλμούς του. Παρέχει γρήγορες, ασφαλείς και άνετες θεραπείες με υψηλή μέγιστη ισχύ και ανώτερη ψύξη.

MOTUS AX

Το Motus AX, ένα από τα κορυφαία ιατρικά λέιζερ στην Ευρώπη επίσης από την DEKA, παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε λίγες συνεδρίες. Χρησιμοποιώντας λέιζερ Αλεξανδρίτη και τεχνολογία χειρολαβής Moveo, αφαιρεί με ασφάλεια τις τρίχες και τις χρωματικές βλάβες για όλους τους τύπους δέρματος. Αυτή η τεχνολογία μεγιστοποιεί την απορρόφηση ενέργειας, επιτυγχάνοντας έως και 90% αποτρίχωση σε  6 – 8 θεραπείες. Ασφαλές για χρήση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και σε σκουρόχρωμο δέρμα, το Motus AX διαθέτει χειρολαβή ψύξης για αυξημένη άνεση κατά τις  συνεδρίες.

ellipse11