5 Μύθοι και Αλήθειες σχετικά με το Laser Αποτρίχωσης

Η αποτρίχωση με λέιζερ είναι ίσως η μοναδική μέθοδος που είναι επιστημονικά αποδεκτή για αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.

Ωστόσο, όπως συμβαίνει και με άλλες σύγχρονες μεθόδους θεραπείας, η χρήση του laser συνοδεύεται από μια σειρά από μύθους και φόβους που επικρατούν και που αποτρέπουν συχνά κάποιον/α από την εφαρμογή του.

Ας δούμε μερικούς μύθους, αλλά και τις αλήθειες που τους καταρρίπτουν!

Μύθος #1 Επώδυνη θεραπεία

Για κάποιο λόγο η φράση αποτρίχωση με λέιζερ είναι συνυφασμένη με τον πόνο. Στην πραγματικότητα η θεραπεία με Laser Motus AX είναι σχεδόν ανώδυνη. Η χειρολαβή Moveo και η δυνατότητά της να ψύχεται, χαρίζει μια ευχάριστη εμπειρία στο δέρμα, με πολλούς να το χαρακτηρίζουν σαν απαλό μασάζ!

Ωστόσο υπάρχουν άτομα υπερ ευαίσθητα σε συγκεκριμένα σημεία. Στην περίπτωση αυτή συστήνουμε την χρήση αναισθητικής κρέμας 30 λεπτά πριν από τη συνεδρία.

Μύθος #2 Ιδανικό μόνο για ανοιχτόχρωμα δέρματα

Ο κυριότερος λόγος να επιλέξει κάποιος Laser Αλεξανδρίτη για την απομάκρυνση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας είναι η αποτελεσματικότητα του. Το μήκος κύματος του συγκεκριμένου κρυστάλλου (755nm) απορροφάτε πολύ περισσότερο από τη μελανίνη της τρίχας συγκριτικά με οποιαδήποτε άλλη πηγή λέιζερ όπως για παράδειγμα Yag ή Διοδικό.

Στο Dermalaser Beauty Lounge οι θεραπείες πραγματοποιούνται αποτελεσματικά σε όλα τα δέρματα! Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό και ο ιατρικός εξοπλισμός τελευταίας γενιάς που διαθέτουμε, υπόσχεται δέρμα απαλλαγμένο από τρίχες και για τις πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες χάριν στην πρωτοποριακή χειρολαβή Moveo.

Η τεχνολογία αυτή παρέχει πλήρη ασφάλεια και προστασία αφού λειτουργεί ως σαρωτής αυξάνοντας σταδιακά και ελεγχόμενα τη θερμοκρασία του δέρματος.

Μύθος #3 Απαγορεύεται η έκθεση στον ήλιο

Η αλήθεια είναι πως στην αποτρίχωση με Λέιζερ Motus AX συστήνεται αποφυγή της πολύωρης έκθεσης στον ήλιο για 48 ώρες πριν την συνεδρία και 48 ώρες μετά. Συστήνεται επίσης η χρήση αντηλιακής προστατευτικής κρέμας σε μόνιμη βάση.

Μύθος #4 Γυμναστική και Laser

Το σώμα κατά την διάρκεια της συνεδρίας δέχεται θερμότητα, η οποία παραμένει στην επιδερμίδα μέχρι και 24 ώρες. Επομένως εάν θελήσετε να αθληθείτε ή να επισκεφθείτε το γυμναστήριο σας, να γνωρίζετε πως διατρέχετε κίνδυνο εμφάνισης θηλακίτιδας ή κάποιας δερματικής μόλυνσης από τα βακτήρια του περιβάλλοντος και τον ιδρώτα.

Μύθος #5 Ακριβή μέθοδος αποτρίχωσης

Η πραγματικότητα είναι πως μια συνεδρία λέιζερ στοιχίζει περισσότερο εάν συγκριθεί με την αγορά ενός ξυραφιού ή μιας μηχανής αποτρίχωσης. Ωστόσο εάν κάποιος υπολογίσει ότι η θεραπεία με λέιζερ επαναλαμβάνεται σε διάστημα 6 εβδομάδων (χρονικό διάστημα μέχρι την επόμενη φορά που επαναλαμβάνεται η συνεδρία) και στο γεγονός ότι οι τρίχες μειώνονται συνεχώς και εξαλείφονται όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος των θεραπειών, τα συνολικά χρήματα είναι σαφώς λιγότερα! Ομοίως, οι παραδοσιακές μέθοδοι αποτρίχωσης δεν μειώνουν την τριχοφυΐα, είναι επώδυνες, χρονοβόρες και σε αρκετές περιπτώσεις εμφανίζουν παρενέργειες.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την αποτρίχωση με laser ή για να επιβεβαιωθείτε ότι είναι η σωστή μέθοδος αποτρίχωσης για εσάς, τηλεφωνήστε μας στο Dermalaser Beauty Lounge στο 99723456 και προγραμματίστε ένα δωρεάν συμβουλευτικό ραντεβού με το εξειδικευμένο προσωπικό μας!